با توجه به اینکه تغذیه در طی درمان ارتودنسی بسیار مهم است و متخصص ارتودنسی بسیار بر تغذیه صحیح تاکید دارد این مطلب ارایه می گردد:
این مواد خوراکی و غذایی در شکنندگی دندان های شما و براکت ارتودنسی نقش بسزایی دارند و می توانند آن ها را حتی از بین ببرند.
کارشناسان هشدار میدهند تنها مصرف انواع سبزیجات و میوهها به عنوان وعدههای غذایی و عدم مصرف گوشت و پروتئین میتواند سبب انواع بیماریهای دهان، دندان و لثهها شود.
آرژنین نوعی ماده بسیار مفید برای سلامت بدن است که به طور طبیعی در گوشت قرمز، گوشت مرغ ، ماهی و سایر فرآوردههای لبنی وجود دارد.بررسیها نشان میدهند، رژیم غذایی حاوی مقدار کافی و مناسب انواع گوشت و پروتئین های حیوانی میتواند سبب حفظ سلامت دندانها شود. در عوض تنها مصرف میوه و سبزی میتواند باعث ایجاد پلاکهای دندانی و در نهایت پوسیدگی لثه و دندانها شود.
این نتایج حاصل تحقیقات مشترک دانشمندان دو دانشگاه میشیگان و نیوکاسل بر روی وضعیت سلامت دهان و دندان و رابطه آن با رژیم غذایی آنها است.
بر اساس تحقیقات، آرژنین می تواند مانع از تشکیل پلاک های دندانی و تخریب دندانها شود.
دانشمندان توصیه میکنند برای حفظ سلامت دهان و دندان و کاهش هزینههای دندان پزشکی افراد سعی کنند رژیم غذایی متعادل حاوی گوشت و پروتئینهای حیوانی کم چرب و نیز سبزی و میوه را در برنامه هفتگی خود قرار دهند نتایج این تحقیقات در مجله Ploscomputationalon به چاپ رسیده است.
به هر حال در طی درمان ارتودنسی شما می توانید به توصیه متخصص ارتودنسی همه مواد غذایی ضروری را استفاده کنید. فقط مواد را به صورتی نرم تر مصرف کنید تا باعث کنده شدن براکت ارتودنسی شما نشود.